wetering_houtenrek1Hoveniersbedrijf Schreur is gestart in 2009 en is gevestigd te Scheerwolde. Naast onze hoveniersopleiding hebben wij ervaring opgedaan in het vak. Om die reden kunnen wij een vakkundig advies geven over uw tuin.

Wij onderscheiden ons in detail!

Dit omdat wij een creatief en uniek hoveniersbedrijf zijn waar oog voor detail voorop staat. Hier is het altijd gezellig en kunt u gerust langskomen om eens te praten over onze en uw tuinideeën. Wij willen constant beter worden op het vakgebied van hoveniers. Daarom worden uitdagingen erg op prijs gesteld door ons. Wilt u een strakke of sfeervolle tuin? Neem dan contact met ons op.

Ga voor ervaring

Hoveniersbedrijf Schreur is een relatief jong, maar ervaren hoveniersbedrijf. Gevestigd in het noordwesten van Overijssel zijn wij bezig met het neerzetten van de mooiste tuinen. U kunt de tuin een beetje zien als een groene huiskamer waar geleefd wordt en waar u met de hele familie van wilt genieten. Het plekje aan huis om samen te komen. Particulieren en bedrijven genieten van het vakmanschap wat wij neerzetten. Van klassiek tot modern, voor ieder is er wat wils en een tuinstijl die bij uw huis en wensen aansluit.

Van tuinontwerp, naar aanleg en onderhoud. Hoveniersbedrijf Schreur heeft alles in huis om al deze diensten voor u aan te kunnen bieden. De tuin wordt hierbij zo ontworpen dat deze zo lang mogelijk mee kan gaan met zo weinig mogelijk onderhoud. Maar ook als u wel onderhoud wilt kunt u bij ons terecht.

TuinKeur-gecertificeerd

Doordat wij TuinKeur-gecertificeerd zijn heeft u altijd de garantie voor de beste kwaliteit tuinen. TuinKeur staat voor Professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Het keurmerk voor de beste hoveniers in Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van de aanleg of renovatie van een prachtige tuin.

Wij kunnen al uw wensen voor de tuin realiseren!