Een vijver zorgt voor beweging en leven in de tuin. Water geeft een dynamische sfeer en past bij vrijwel elk type tuin. Daarnaast kunt u leuke waterelementen laten installeren, zoals fonteinen. Wat u wens ook mag zijn, wij maken de hele vijver van A tot Z, inclusief beplanting en filtersystemen.

Aanleggen van de vijver

Wij beginnen met het graven van een vijverkuil en het afvoeren van het zand. Hierna volgt het aanbrengen van de bodembescherming en -folie zodat de vijver niet gaat lekken. De randen van de vijver worden opgemaakt, versierd en de vijver wordt gevuld. Nu kunnen de planten en vissen in het water en kunnen we de rest van de zaken rondom de vijver afronden.

Onderhoud vijvers

Wanneer er wordt gekozen voor het beste filtersysteem kunt u ook de beste resultaten verwachten. Wij zorgen er dan ook voor dat dit resultaat behaald wordt en zo willen we met u niet meer als een aantal uur per jaar vermoeien met het onderhouden van uw vijver. De rest van de tijd kunt u rustig in de tuin genieten van de vissen. Wilt u meer weten over onze diensten. Neem dan contact op!