steenwijk_complete_tuin_2_tuinontwerpWij kunnen voor u aan de hand van een persoonlijk gesprek een passend tuinontwerp voor uw maken. Hierin worden al uw wensen verwerkt met een vakkundig advies erbij. Bij dit ontwerp krijgt u geheel vrijblijvend een passende offerte.

Bij het ontwerpen van u tuin houden wij onder andere rekening met de volgende punten:

  • Tuininrichting
  • Beplantingsplan
  • Bestratingplan
  • Verlichting
  • Kinderen
  • Dieren
  • Eventueel ook een onderhoudsplan

Uw wensen staan voorop!

Een tuin om van te genieten, dat is de tuin zoals u hem hebben wilt. Het is uw plek voor ontspanning en rust, de plek voor een tuinfeestje of een moestuin. Uw tuin is een deel van uw huis waar uw persoonlijkheid in terug te vinden is. Daarom willen wij graag van te voren uitbundig bespreken alvorens we tot een tuinontwerp komen. Hierbij wordt gekeken naar wat er realistisch is en of dit mogelijk is in combinatie met uw wensen.

Het begin van jarenlang tuinplezier

Wanneer u een tuinontwerp laat maken is het zeer belangrijk dat de tuin over vijf jaar er nog steeds bijligt als nieuw. Wij van Hoveniersbedrijf Schreur zorgen daarvoor. Er zijn veel dingen die hierbij een rol spelen zoals de ligging van de tuin, stijl van de woning, de omgeving, de gesteldheid van de bodem, watersystemen voor de vijver. Op basis van deze zaken kunnen we tot een goed tuinontwerp komen voor uw tuin.

Wanneer uw tuinontwerp klaar is

Dan gaan we over op de aanleg van de tuin, waar u constant bij kunt zijn. Voor het geval er zaken zijn die niet zo bedoeld zijn of u toch iets anders in gedachten had. Het gebeurd namelijk heel vaak dat we onregelmatigheden tegenkomen bij het aanleggen van een tuin. In dit geval gaan we zo snel mogelijk over op een geschikte oplossing.

Neem zo snel mogelijk contact op om vrijblijvend een afspraak te maken zodat we tot het beste tuinontwerp kunnen komen voor uw tuin!